Våre betingelser

1. Aldersgrense

For at en bestilling skal være gyldig må bestiller være fylt 18 år og myndig.

2. Betalingsløsninger på fixm.no

Du kan velge mellom to forskjellige betalingsløsninger hos oss. Det er enten via bankoverføring hvor vi sender varene straks vi har registrert betalingen på vår konto, eller vi PayPal hvor vi får umiddelbart beskjed om betaling. PayPal er en av verdens mest brukte betalingsløsninger og gir deg som kjøper en ekstra trygghet ved handelen. I tillegg er PayPal enkelt. Du slipper å huske kortnummer og kodebrikker. Fixm.no hverken oppbevarer, eller ser noen kortopplysninger. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.


Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt kreditkortnummer. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Fixm som i en hvilken som helst annen butikk eller restaurant.

 

3. Priser og levering

Alle priser er oppgitt inklusiv mva og eksklusiv frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.

Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Med leveringstid menes tidspunkt for ankomst av varer til vårt lager. Medgått tid til plukking, pakking og eventuell produksjon kommer i tillegg før innlevering av forsendelsen til transportør. Når tid er oppgitt i antall dager, menes hverdager.
Vi benytter Posten eller Bring som befrakter, og hvis pakken er skadet ved levering er det Posten som skal kontaktes.

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. 

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

A-POST / BREVPOST: Pakken blir sendt som brevpost med frimerke. Ingen sporing eller forsikring er tilgjengelig. Kan brukes på rimelige og mindre forsendelser.

SERVICEPAKKE:
Vi anbefaler at du som kunde velger Postens klimanøytrale Servicepakke. Pakken kan spores, det er forsikring opptill 10.000 kroner og du får hentelapp i postkassen eller på SMS om mobilnummer er oppgitt, og produktene hentes på ditt lokale postkontor. 

Enkelte varer i vårt sortiment er bestillingsvare. Det kan enten være varer som vi bestiller eller varer vi har et svært begrenset antall av. Disse varene vil være merket med "På lager innen ..." under prisen. Du kan bestille varen og du vil få beskjed fra oss så snart vi vet når varen kan leveres. 

Alle bestilte varer vil bli levert umiddelbart eller så snart som mulig. Ved eventuelle forsinkelser i levering vil Fixm.no søke uten ugrunnet opphold å informere kunden om denne forsinkelsen

Ansvarsfraskrivelse


iPhone ®, iPod ®, iPad ®, MacBook ® og iMac ® er varemerker for Apple, Inc. Android ™ er et varemerke for Google, Inc. BlackBerry ® eies av Research in Motion Limited og er registrert i USA og kan være registrert eller venter registrert i andre land. Xbox ® er et varemerke for Microsoft. PS3 ™-systemet er et varemerke for Sony Computer Entertainment Inc. Alle andre varemerker tilhører de respektive eierne.

Fixm AS, fixm.no og dets produkter er på ingen måte godkjent, sponset, eller tilknyttet noen av de ovennevnte selskapene eller datterselskap av disse. De produkter som tilbys på dette nettstedet er ikke pusset opp, tilbydt eller godkjent av noen av enhetene som er nevnt ovenfor. Fixm.no gir ingen garantier av noe slag, uttrykt eller underforstått, om fullstendighet, nøyaktighet, pålitelighet, egnethet eller tilgjengelighet med hensyn til oppføring eller informasjonen, produktene, tjenestene eller relatert grafikk som finnes på oppføringen for alle formål. Enhver informasjon du velger å stole på er på egen risiko. Vi vil ikke bli holdt ansvarlig for misbruk eller fremstillinger av våre produkter.